Dell precision M6700 vs MacBook Pro! Ezekre a programokra szeretnem hasznalni/adobe premier, after effects, cinema 4D /. melyiket valasszam es miert? Kinek mi a velemenye? Melyik erosebb?
ertem en,de ha a precisiont direkt erre fejlesztettek ki es a macbook pedig jobb es olcsobb akkor valami nem koser...
hasznal itt valaki DELL precisiont munkara ,3Dre?
Szerintem,ha munkára kell a gép, akkor dell vagy thinkpad w530. Én ezeken gondolkozom. Nekem 3d tervezésre kell (solidworks) a gép és fontos, hogy ne legyenek kompatibilitási problémáim.
Hátha hasznos lehet:
Lenne egy kérdésem: Miért a Dellt választottam ki a windowsos gépek közül?
Ja és a legfontosabbat talán kihagytam: Nvidia Quadro videókártya, ami direk a 3d munkára lett kifejlesztve.
Ajánlom figyelmedbe: [link]
Érdemes tájékozódni az adott szoftverek honlapján amelyeket használni szeretnél, hogy támogatja e ezt a kártyát és az openglt.
Egy két helyen olvastam, hogy az autodesk újabb verzióinál már nincsen meg ez a plusz teljesíítmény növekedés mert nem támogatja úgy ezeket a kártyákat. Nem nagyon vágom a dolgokat én is csak most kezdtem el nézegetni a fórumokat.
Remélem tudtam segíteni!
Macbook gpu 512MB
Dell GPU 4000MB
MAcbook RAM 16GB
Dell Ram 32GB
MACBOOK 1 HDD/SSD
Dell 4 HDD/SSD
Nekem raid ssd 900MB/s-el olvas.
MAcbook display 15,4
Dell Display 17,3
stb...
Nézd meg ezen kílül a portokat, szerelhetőséget, garanciát... Ja meg az árat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!