Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri ez a MacBook Pro notebook?

Megéri ez a MacBook Pro notebook?

Figyelt kérdés

[link]

Az egyik üzletben olcsóbban, 349 000 Ft-ért kínálják akciósan.

Általános irodai célokra, netezésre, kiadványszerkesztő programok használatára, szórakozásra (film, zene) kellene otthonra. Megéri 100 - 120 000 Ft-al többet adni érte, mint egy hasonló tudású PC-s notebookért?

2012. nov. 3. 14:57
 1/7 anonim válasza:
71%
Ha szereted a minõségi hardvert és a csúcsszuper szoftvert akkor igen! Meg ha van rá pénzed...
2012. nov. 3. 15:05
 2/7 Panda Péter ***** válasza:
45%
szerintem nem, egyértelműen nem. ennyi pénzért már komoly üzleti notit is kapsz.
2012. nov. 3. 16:48
 3/7 Multigod97 ***** válasza:
47%
Igen a sokszor van egy tudásszinten egy árban lévőkkel, azonban a szoftver miatt sokkal gyorsabb is lehet, mint egy hasonló tudású PC. Viszont, ami mellette szól, az az, hogy alumíniumból van és eléggé szép az unibody.
2012. nov. 3. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Ha komoly üzleti laptopot akarsz IBM,vagy DELL!
2012. nov. 4. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, de nagyon nem...
2012. nov. 5. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogy ha valóban arra kell amit felsoroltál akkor neked lehet megéri megvenni, már csak a stabilitás, a megbízhatóság és a tartósság miatt is. Az Apple-nek ilyen célokra baromi jó és olcsó szoftverei vannak.

Illetve Apple termékeknél felesleges a hardvert nézni. 1 hétre volt alkalmam kipróbálni egy régebbi Mac minit, és egyszerűen baromi jó volt. 2.0-ás 2 magos proci volt benne és 1 giga DDR2-es ram. Nagyságrendileg 2-szer gyorsabb volt mint az én gépem. Használhatóságban és felhasználói élményben pedig lekörözte. Pedig ebben egy 2.5-ös 4magos proci van és 4 giga ram. Azóta én is egy MacBookra gyűjtök.

2012. nov. 13. 14:13
 7/7 Sky777 válasza:

A nem valaszt adoknak eletukben nem volt meg Apple termeke nem ertem mirol beszelnek...

Kerdezonek: Ha van ra penzed akkor vegyed ha nincs akkor gyujts es vegyed.

erdemes varni tobb even at lesz megbizhato tarsad :)

2013. jún. 24. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!