Megéri ez a MacBook Pro notebook?
Az egyik üzletben olcsóbban, 349 000 Ft-ért kínálják akciósan.
Általános irodai célokra, netezésre, kiadványszerkesztő programok használatára, szórakozásra (film, zene) kellene otthonra. Megéri 100 - 120 000 Ft-al többet adni érte, mint egy hasonló tudású PC-s notebookért?
Hogy ha valóban arra kell amit felsoroltál akkor neked lehet megéri megvenni, már csak a stabilitás, a megbízhatóság és a tartósság miatt is. Az Apple-nek ilyen célokra baromi jó és olcsó szoftverei vannak.
Illetve Apple termékeknél felesleges a hardvert nézni. 1 hétre volt alkalmam kipróbálni egy régebbi Mac minit, és egyszerűen baromi jó volt. 2.0-ás 2 magos proci volt benne és 1 giga DDR2-es ram. Nagyságrendileg 2-szer gyorsabb volt mint az én gépem. Használhatóságban és felhasználói élményben pedig lekörözte. Pedig ebben egy 2.5-ös 4magos proci van és 4 giga ram. Azóta én is egy MacBookra gyűjtök.
A nem valaszt adoknak eletukben nem volt meg Apple termeke nem ertem mirol beszelnek...
Kerdezonek: Ha van ra penzed akkor vegyed ha nincs akkor gyujts es vegyed.
erdemes varni tobb even at lesz megbizhato tarsad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!