Milyen laptopot érdemes venni?
Figyelt kérdés
Ne legyen egy gagyi, ár-érték arányos legyen. feltételek:
-4gb (ddr3) ram
-minimum 500gb hdd
-LED kijelző
-jobb videókártya
-64 bites win 7, esetleg machintos
2012. jún. 28. 17:23
1/10 A kérdező kommentje:
Illetve megéri-e venni használtan laptopot? Apple-t vennék használtan, mert újonnan eszeveszett ára van.
2012. jún. 28. 17:27
2/10 anonim válasza:
Apple=F*s NE vegyél... Az egy dolog, hogy drága de még a félmilliósban is Intel HD grafika van... Ha jó laptop kell, vedd ezt: [link]
3/10 anonim válasza:
Használtat ne vegyél, Apple-t meg főleg ne xD
4/10 A kérdező kommentje:
Használtat miért ne?
2012. jún. 28. 17:50
5/10 A kérdező kommentje:
A linkelt laptopon milyen játékok futnának el 30-40 fps-el?
2012. jún. 28. 18:04
7/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok, van egy gamer pc-m meg konzolom is, csak érdekel mit tudna, hogy tudjam az áráhzo hasonlítani. Laptop csak azért kellene, mert nincs :) Ezért gondoltam az apple-re
2012. jún. 28. 18:23
8/10 anonim válasza:
az vagyok aki laptopot linkelte:
LOW-n a Bf3 40, a Crysis 2 LOW-n 60 MEDIUM-on pedig 40FPS, az olyanok mint Black ops LOW-n 105FPS ULTRA-n meg 40FPS...
de egyébként: [link]
9/10 anonim válasza:
Szerintem vegyél 2010 es macbook white/pro -t használtan. Én 186 ért szereztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!