Szeretnék venni egy MacBook laptopot, de nem értek annyira hozzá.?
Mi a keret?
Én a használt pro helyett mindenképp egy M1-es Airt vennék újonnan ha belefér a keretbe.
Én 2015ben vettem egy 13as pro-t. Mai napig működik, kisebb nagyobb bajával, de megbízható gép volt és szerettem. Főleg programozásra használtam, de vágtam rajta videót és képeket szerkesztettem. Megbírkózott többnyire mindennel gond nélkül.
Tavaly eljött az ideje, hogy lecseréljem, de az ár miatt már inkább egy Dell Xps-t vettem, két monitorral, dokkolóval és klaviatúrával. Árban kb annyira jöttem ki mint egy erősebb Mbp.
Ettől függetlenül jó választás lehet a Mac, de arra figyelj, hogy tárhelyből ha lehet ne a legkisebbet vedd mert semmire sem elég.
Illetve ha teheted akkor az Apple saját chipes gépét vedd, amiben M1 chip van. Ég és föld az intel és az m1 közötti különbség.
(Annak néz utána hogy az M1 Chippel rendesen mennek a programok amiket szeretnél használni)
Belső tárolóban csak is SSD -s, és RAM -ból egy 16GB kelleni fog a kívánt programoknál.
(És persze felejtsd el, hogy letorrentezed a programokat.)
Megy a torrent, van ott is torrent kliens.
Csak sokkal nehezebb onnan telepíteni, feltört programot.
Annyi, hogy aki Mac -et vesz, nem párezres szoftveren spóról,
Így nehezebb találni rá egy feltört programot, és nagyobb eséllyel kapsz mellé ajándékot is. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!