Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopot szeretnék venni...

Joccc320 kérdése:

Laptopot szeretnék venni videovágáshoz, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Laptopot szeretnék venni videovágáshoz, 250-300e a limit.

Vegyek egy macbook pro-t? 2013-as, 2014-es..

Vagy Lenovoból néztem Y700 /I7-6700hq,Gtx 960m 4gb,FHD, 8 GB ram.

Nem 4k tartalom vágására kell, csak ne szaggasson be ha egy full hd-s videót szeretnék vele vágni. Igazából a feladat ennyi lenne.

2016. okt. 12. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Videóvágásra én nem laptopot vennék, hanem asztali gépet. Mindenképp laptop kell?
2016. okt. 12. 13:45
 2/3 Lajos54 ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Egy asztali gép kezelése mindenképpen kényelmesebb ilyen feladatok esetében. Nagyobb vélhetően a monitor, jobban átlátható a program felülete, asztali gépből ugyanazon az áron jóval "izmosabbat" lehet venni. Azért a full-HD-nak vannak gépigényei...
2016. okt. 12. 16:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Mac-en nagyon jó videót vágni, de csak az Apple saját szoftvereivel (iMovie, Final Cut Pro). Ezek remekül vannak optimalizálva (konkrétan a mobil processzoros kis Macbook vígan vágja a 4k-t) és bődületes render időket produkálnak.

De amint egy Premiere Pro-t vagy After Effects-et akarsz futtatni máris belassul a dolog. A render idők simán 2-3 szorosára nőnek.

2016. okt. 15. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!