Megérné venni egy 2010 előtti Macbook-ot ? Főként netezésre kellene. Vagy ez már az a kategória ami felejtős és vegyek inkább win-es laptopot?
nem
2013-nál régebbit már nem kellene venni....
7-es nagyon butuska a hozzáállásod... :D
Szánalmas ahogy állandóan, minden kérdésnél fikázzátok a macbokokat, szerintm még kirakatban sem láttatok, nemhogy használtatok volna. Felfoghatatlan ez a gyűlölet. Én csak a tudatlanságotokra tudom csak visszavezetni.
Az meg különösen szánalmassá teszi hogy turkáltok mások zsebjáben. Ha van rá pénze akkor vegyen nyugodtan. Gondolom ti is szórjátok a pénzeketek mindenre is, de mivel nem apple gépre költitek, ezért elfogadható a veszteség mi?
kérdező: 2010-es gépet ne vegyél sem almást, sem windowsost.
2012, de inkább 2013 krönyéke az az évjárat amitől érdemes megvenni a gépeket. Amit a 2-es linkelt cikkben tök jól le vannak írva a dolgok, nem tudom miért pontozták le... az egy jó összefoglaló.
Ha tényleg csak böngészésre kell akkor egy iPad is lég lenne!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!