Számítógép ventinlátor felpörög (nagyon hangosan), monitor kikapcsol. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől.
Most történt az eset, játék közben (nem akkora gépigényű játék) hirtelen elszállt a monitor, a számítógép pedig nagyon hangosan elkezdett búgni, gondolom valamelyik ventilátor. Gyorsan kikapcsoltam, hátha valami túlforrósodott. Pár perc múlva újra bekapcsoltam, de ismét ez történt. Már nem merem bekapcsolni, nehogy leégjen esetleg valamelyik hardver, de őszintén szólva nem tudom mi lehet a probléma.
Esetleg valaki tapasztalt már hasonlót, vagy tudja mi lehet a gond, esetleg videókártya (monitor leállás miatt)? Persze bevinném szervízve ha tudnám melyik alkatrésszel van gond.
2021. júl. 8. 16:36
1/3 anonim válasza:
Valami túlmelegedett. A gépet kapcsold ki, a légkondit meg be, hogy hűljön le a szoba. Ha forró a szoba levegője, nem tud hatékonyan hűlni a gép, tetőtérben nálunk 39 fok van légkondi nélkül. Ha ezen csak 20-at emel a proci üresjáraton, játék közben már meghal. Esetleg, ha rég volt, egy újrapasztázást megpróbálhatsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen gondoltam erre is, viszont szerencsére van klíma a szobában ami ment is épp, így a szoba hőmérséklettel biztos nem volt gond. Emiatt gondolom, hogy valamelyik alkatrésznek most jött el az ideje, és "elszállt". Pasztázás ötletet is köszi.
2021. júl. 8. 17:18
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg a videokártyával lehetett a gond,mivel az adja a képet. Hangos ventillátorok+elment a kép akkor tuti a kártyával lesz gond(ha persze nem integrált,de akkor nem lennének ilyen hangosak a ventillátorok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!