Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok!pár napja vásárolt Asus Zephyrus g14 re telepítettem wint de nem látja a rendszer a vezeték nélküli eszközöket a gépben. Biosban minden engedélyezve, már teljesen tanácstalan vagyok. Ötlet?thx!

2021. jún. 21. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

[link]

A leírásokat olvasva Windows 10 Pro-t ajánlanak, azt is próbáltad telepíteni?

[link] spec

Esetleg még elolvashatod a véleményeket az Árúkeresőn:

[link]

Meg egy LiveLinux-ot nem sokból tart lefuttatni rajta.

2021. jún. 21. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:
bluetooth driver rendben van? win 10-et raktál rá? milyen eszközöket akarsz rá kötni? Azoknak az eszközöknek nincs külön driverjük? etc?
2021. jún. 21. 12:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!azóta már megoldódott a probléma. Win 10 home lett egyébként feltelepítve, de rádugtam a gépre egy androidos telót amin volt net. (Mivel ugye nincs rajta ethernet) Igy felismerte,egyből csatlakozott netre és le is szedte a drivereket utána pedig már látta a gép a vezeték nélküli kapcsolatokat. Thx!
2021. jún. 21. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!