S. O. S A sims-em csak úgy letörődött! Valaki aki ért hozzá tudna segíteni, hogy elmondja mit kell csinálni/lehet e valamit csinálni ilyenkor? (bővebben lent)
A "The sims 4" nevű játékon játszottam éppen,volt már kb. 8 családom házam stb. legalább már fél éve játszottam ezzel a játékkal.Akartam egy új karaktert csinálni és mikor befejeztem mint az előtt elmentettem és akartam volna beköltöztetni egy házba de ekkor láttam hogy a városomból az összes családom/házam kitörlődött.Próbáltam mindent de nem találtam semmit ,hogy ezt mi okozhatta.De biztos ,hogy mindig mindent mentettem de ha még nem is mentettem volna a legutolsó családomat akkor is maximum az törlődött volna ki nem az amit már fél éve csináltam.
Akivel esetleg már volt ilyen vagy tudja ,hogy kell megoldani ezt a problémát azt kérem írjon,mert imádom ezt a játékot és eléggé kiakadtam mert most kezdtem igazán belejönni és megtanulni ,hogy hogyan kell játszani vele.
a válaszokért előre is köszönöm :/ Remélem lesz aki tud segíteni:)
Egyszer mindenki meghal, törődj bele :( Szegények is elérték az idejük végét :/
Amúgy játék közben törlődött ki? Vagy egyszer elindítottad a játékot és már nem voltak ott. (Bocsi de már késő van :D )
Úristen itt egy 5 éves kérdés!!!
Már biztos megoldottad a problémát... Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!