Miért nem tudja az AMD megoldani a VGA-knál ezeket a problémákat?
Undervolttal finomítgatva is oda a csendes bios?
Amúgy azt megosztod milyen kártyák vannak nálad? Kíváncsi vagyok csak.
"ne írd, hogy nem melegszik, mert itt van nálam egy erősebb nVidia is, ami tíz fokkal hűvösebb"
Pedig írni fogom, mivel semmiféle konkrétumot nem írtál, így az is lehet, hogy egy épített vizes GT710-et hasonlítasz egy bloweres 290X-hez. Nem ártana tudni, milyen kártyákról is van szó.
hat nem foglalkoznak a driverekkel
arra en is kivancsi lennek miert
de eleg divatos dolog ez intelnel nvidia nal is
csak a zaszloshajokra figyelnek nagyon es a par eves techesekre
vagyis a regiek nem erdeklik oket, meg a gyengebbek
kar de hat ez van
amd nel szerintem akik a drivereket prograkozzak nagyon kevesen lehetnek intel es nvidiahoz kepest, igy ugymond csak piszkalgassak es uj verziokent adjak ki
mig a masik kettonel folyton programozok at is irjak rendesen kodokat nem csak belenyulnak a konderba kicsit osszekavarni csavat
kivancsi lennek miben is szebb
hogy teszi elesebbe pusztan csak az hogy amd vagy nvidia
es az intelnel mennyire jobb rosszabb? Az hol helyezkedik ell?
szoval nem tudom mire gondolhatsz es masok is akik hasonlot mondanak
elenkebbek a szinek, folyekonyabb a frissites vagyis a kepmozgasa? vagy a texturakat kezeli annyival jobban hogy reszletesebben nez ki
stb.
nem tudom mitol szebb tehat
azonos beallitasokkal?
driverekben sincs valami egyedei extra akkor is?
sorolni lehetne
Freesync van?
Most nézem a teszteket, idleben az ROG Strix 5600XT melegebb, mint a 2080Ti. LoL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!