Miért nem tudja az AMD megoldani a VGA-knál ezeket a problémákat?
Szegény Kontár. :(
Kérdező berak cca. 600 ezer forint értékű VGA-t, mikor Kontárnak 60 ezerje sincs rá. Lehet, hogy Kontár most toporzékol otthon a szobájában, még talán a földhöz is veri magát.
megismerlek a kezirasodrol, kar volt
majd holnap osszefutunk
Xy4
Nekem 5700 xt-m van pont. Nvidiam csak 1060 msi gaming x volt, szóval ez nem lenne nagyon valid összehasonlítási alap.
Ami az 5700 xt-k rog strix változatairól elmondhatók/voltak, hogy nemhogy más kártyákhoz képest, de a hűtési megoldásukhoz képest indokolatlanul melegek. Az amd kisebb szorítási erőt javasolt, így a hűtők volt, hogy lógtak a 2020 előtti példányoknál. Ezeket az asus "visszahívta" és jobban meghúzta a hűtőket/tett alátétet a csavar alá, hogy jobban szoruljon a hűtő, így a gpu hőfoka már normálisra csökken. Igenám, de úgy meg a vram hőfokok magasabbak, szóval el kell dönteni melyik kezébe harapjon az ember. Ha van rá lehetőséged, akkor cseréld egy sapphire nitrora vagy egy red devilre, azok hűtés szempontjából megfelelnek a várakozásoknak.
"az tűnt fel nekem, hogy az amd karival a színek élénkebbek voltak"
Itt ugyanez. Pedig nagyon én sem állítottam rajta. Élénkebb, szebb a feketéje, szebb a fehérje, és alapvetően élesebbnem is látom a képet, például a kis betűket. Ami rosszabb, az emberi arcok, azt pirospozsgásnak látom AMD-vel, kevésbé bőrszínű, de lehet, hogy ezt egy kis huzogatással be lehet még állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!