Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pc-hez notebookhoz értők?...

Pc-hez notebookhoz értők? /lentebb hosszabban

Figyelt kérdés

Dilemmában vagyok, mert régi (elavultnak mondható) gépemet le szeretném cserélni egy korszerűbbre. A probléma ott kezdődik, hogy fikarcnyit sem értek a gépekhez...

Először is abban kérném a segítségeteket, hogy asztali PC-t vagy notebookot nézzek. Fontos volna az ,,élettartama", mert nem szeretnék egy olyat, amivel pár hónap múlva szaladhatnék a szervizbe. A másik fontos dolog a mobilitása, bár erre csak 1 év múlva lenne komolyabban szükségem.

A mostanit általában internetezésre használom (zenét filmeket szoktam töltögetni), de jó lenne, ha az újon futna 1-2 játék is (újabbak).

Nem utolsó sorban lényeges volna az ár is természetesen (150 000-ig gondoltam)

Előre is köszi a segítséget!

Ui.:Ha tud vki linket küldeni nagyon megköszönném ; )

2010. aug. 25. 21:33
1 2
 1/11 anonim válasza:
150 rugóért már olyan gépet kaphatsz hogy megszólal :) Egy pár éve azt mondtam volna, hogy a laptop nem való játékra, most viszont már azokon is futnak a játékok nagy része, 150 ezres kategóriában pedig biztosan találsz olyat amin a nagyobbak is elfutnak. :)
2010. aug. 25. 21:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Én most vennék egy PC-t, később meg veszel notebook-ot akár úgy, hogy eladod a PC-t (feltéve hogy nagyon kell a mobilitás).
2010. aug. 25. 21:40
 3/11 A kérdező kommentje:

mobilitás majd az egyetem miatt szükséges..meg azért h elég sokat utazunk és jó kocsikázás közben egy kis zene meg film.

PC-t milyen minőségűt tudok venni?

Tudnátok vmi jó márkát/típust mondani?

2010. aug. 25. 21:58
 4/11 anonim válasza:
Ha PC-t veszel akkor gyakran úgy érdemes, hogy külön vásárolod be hozzá az alkatrészeket, és szólsz egy ismerősnek, barátnak, aki ért hozzá, biztosan segít összevásárolni, és aztán összerakni is.
2010. aug. 25. 22:25
 5/11 anonim válasza:
Így olcsóbban kijöhetsz a dologból :)
2010. aug. 25. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Ma már /2010 -et írunk /az asztali pc-t nem szabad megvenni ,ezeknek az idejük lejárt,túllépett rajtuk az idő,ahogy például a sugárcsöves televíziókon is . Csakis lapiért érdemes pénzt adni,főleg,hogy írtad,hogy egyetem meg mobilitás.
2010. aug. 26. 05:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló: azért ez elég merész kijelentés. Asztalit vesz akinek nagy teljesítmény kell és kb. mindenki akinek nagyobb igényei vannak mint az átlag end-usernek. Az asztali gépeknek egyáltalán nem járt le az idejük.
2010. aug. 26. 06:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Jah, megnézem mennyi pénzből vesz olyan laptopon, amin max-on futnak a legújabb játékok, esetleg CAD és ehhez hasonló programok.
2010. aug. 26. 07:29
 9/11 anonim ***** válasza:
PC...
2010. aug. 26. 09:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Vki írta, hogy pc-t úgy érdemes, hogy összrakom.

Ha egy erős teljesítményű jól felszerelt gépet szeretnék így összedobni az kijön egy 100asból?

Köszi szépen az eddigi válaszokat mindenkinek! : )

2010. aug. 26. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!