Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj? Lent hosszabban

Mi lehet a baj? Lent hosszabban

Figyelt kérdés
Sziasztok! Állandóan lefagy, újraindul a gépem vagy kékhalál.. már hónapok óta. Újratelepítettem de semmi nem változott. Kicseréltem már egy-egy próbanapra: tápot, videokártyát, memóriát de ugyan úgy lefagyott állandóan, kb fél óránként. Ha nézek egy videót kb. fél perc múlva lefagy de csak akkor ha neten, ha olyat nézek, amit letöltöttem, akkor nem. De akkor is meghal ha épp nem csinálok semmit, szóval ha kimegyek és pár perc múlva vissza jövök akkor is.. Mi lehet a baj?:/
2011. jún. 8. 19:11
 1/1 Exbagoly válasza:

Hali.

Első javaslatom milyen régi az alaplapod?nem ártana egy BIOS frissítés ha igen régi a lap a kondik szoktak még ki száradni ez is okozhat kék halált,továbbá wincsi szektorhiba keresés?Csere winyóval meg nézni,csuklóból ennyi.

2011. jún. 8. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!