Segítség! LCD monitor Notebookhoz? Sürgős és Fontos!
Kedves kommentelők!
Nagy segítségre van szükségem! Van egy Toshiba Sat Pro L300-as Notebook-om, sajnos elromlott a képernyője és a sok drága, és most számomra kivitelezhetetlen megoldás közül, találtam egy olyat ami elég érdekes.. szeretném tudni, hogy valaki hallott-e ilyenről. Tehát, ez a megoldás: Levetetem a képernyőt, veszek egy LCD monitort és beledugom a notebook bemenetbe. Szerintem ez jó megoldás, plusz megkérdeztem pár embert(számítástechnikusokat is) akik azt mondták hogy ki kell próbálnom.
Na hát ennyi lenne, nagyon jó lenne ha nem írnának olyan elmebeteg parasztok akik írni csak hülyeségeket tudnak írni
Volt egy laptop amit kaptam. Összetört a kijelző meg nem volt benne winyó. A winyót így használtam:
Látszik, hogy a monitor is le volt róla operálva és vga kábellel használtam. Viszont ügyelni kell rá, hogy alapból nem ad képet ott. Fn+valamelyik billentyű kiküldi a képet vga-ra és akkor már látsz is vele. Persze ez csak akkor műkszik ha az LCD hibája (törés, satöbbi) nem sérült a vga.
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
Ezzel most sokat segítettél első!!!!
Neked is köszi második!! :)
Ha megvolt a próba, mindenképp ide írok majd!!
Most olvastam vissza a képernyöt nem kell leveni
elég ha A vga csatlakozot használod D-sub 15
De akkor szerinted nem fog a mostani képernyő zavarni??
Mert ugye lesz egy monitor + egy képernyőm ami rossz??
Nem tudok feltölteni képet, a bemenetről viszont ezen a linken lévő képen is ugyan az a bemenet ami nekem van: [link]
Nem tudom mit csináljak mert szerintem nem lesz jó bele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!