Tényleg jó ha a nyomtató mindig be van kapcsolva, akkor is amikor egy hétig nem használom? Részletek a leírásban.
Abszolút nem értek a nyomtatókhoz, nem is volt időm utánuk olvasni csak gyorsan kellett egy.
Egy kollégám annó azt mondta hogy a tintasugaras nyomtatókat jó ha mindig bekapcsolva tartjuk. Azt mondta hogy a nyomtató időnként magától kevergeti a tintát a patronban, így később szárad be. Persze lehet hogy ő egy drágább gépről beszélt. Problémát nem okoz ha folyton be van kapcsolva, elvileg 1,7 wattot fogyaszt óránként. Az egy hónapban alig egy kw. Csak nem tudom tényleg van-e értelme.
Én most vettem egy HP Deskjet 2710 All-in-One nyomtatót. Ha jól látom itt a patron egyben van a nyomtató fejjel. Persze ebben sem vagyok biztos. Jól sejtem hogy ez azt jelenti hogy ha beszárad a patron akkor még menthető a gép, csak új patront kell bele rakni?
Ritkán nyomtatok, de olyankor nagyon személyes dolgokat amiket nem szívesen vinnék el egy nyomdába. Közelben élő ismerőseimnek sincs nyomtatója. Ritkán van szükségem rá, de akkor mindig nagyon nehezen tudtam megoldani a nyomtatást. Beírtam a naptáramba minden hónap elsejére hogy ha abban a hónapban nem nyomtattam akkor nyomtassak valamit. Szerintetek ez elég ahhoz hogy ne száradjon be a nyomtató? Bár azért 1 teljes hónap nem hiszem hogy el fog telni 2 nyomtatás között de tegyük fel hogy így alakul a dolog.
Röviden a kérdéseim: Érdemes mindig bekapcsolva tartani a nyomtatót? Mennyi időnként érdemes nyomtatni hogy ne száradjon be a patron? Egy hónap alatt még nem szárad be? HP Deskjet 2710 All-in-One nyomtqatóban ha beszárad a patron akkor elég csak egy újat belerakni vagy vihetem szervízbe?
Digitális analfabéka vagyok, szóval minden infónak örülök. Ha pedig butaságot kérdeztem nyugodtan anyázhattok sőt a címem is megadom hogy leköphessetek. :-)
Előre is köszönöm a segítséget
Biztos nem tud a tied ilyesmit.
Nehezen száradnak be a gyári tinták,1 hónapot simán kibír,valószínü többet is.Ha mégis beszárad,ahogy írod egy új patron megoldja a problémát nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!