Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Káros az egészségre a nyomtató...

Káros az egészségre a nyomtató, számítógép, wifi, ha ki van kapcsolva?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 20:36
 1/7 Sándor G ***** válasza:
Hogyan lehet ilyen hülyeséget kérdezni, ba. meg.
2012. máj. 20. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen mert éjszaka amikor alszol megtámadnak
2012. máj. 20. 22:02
 3/7 cipi8 ***** válasza:
Persze hogy az ha függő vagy és nincs bekapcsolva valszeg elvonási tüneteid lesznek :-))) De most komolyan mi lenne???? Egy halom kikapcsolt elektronikai készülékben... max ha a fejed vered bele?
2012. máj. 20. 22:19
 4/7 A kérdező kommentje:
csak át akarjuk rendezni a lakást és anyám azt mondta h nem lehet a szobámban semmi ilyen mert egészségtelen.
2012. jún. 12. 18:35
 5/7 cipi8 ***** válasza:
59%
Pffff! Szeritem a mutert vizsgáltasd meg mert hogy nem 100-as az már biztos. Ekkora marhaságot már rég hallottam! :-))) Nálatok a mikró az utcán van kint vagy mi? Ha ezek annyira károsak lennének, már pedig nem azok, akkor hogy meg be pl. egy irodába ahol egyszerre több számtech cucc van. Örülj hogy szám.tech órára járhatsz és nem kaptál még tőle egy sárga radioaktív sugárzás elleni gumi zubbonyt! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2012. jún. 13. 00:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem kell kigúnyolni. Anyám ezt nemtudta. És akkor mi van. Amikor ő volt gyerek akkor nekik még nem volt semmi ilyenjük.
2012. jún. 16. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megkérdezel valamit akkor ne te húzd fel magad rajta ha válaszolnak ;-)

Amúgy jól mondta az előző vizsgáltasd meg a mutert!

2012. jún. 19. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!