Alzán rendeltem egy felbontott terméket, egy processzort ami rossz, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos elnéztem, és a processzor annyiba került, mint egy gyári processzor.2021. máj. 16. 22:46
11/30 anonim válasza:
Hát ez garancia, feltéve, hogy volt rá valamennyi amit adtak használt termékre, viszont ha nem volt rá semmi, és a 14 napból is kicsúsztál, akkor ez sajna bukta.
12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, figyelj ezt másik kérdésbe szerettem volna megkérdezni, de úgy értem, hogy a proci rossz, hogy amikor bekapcsolom a gépet, nem ad semmi képet, se az alaplapi kártyával, se másik videókártyával, a piros red, pedig a processzornál tovább megy, és a ram-nál megáll, ami 2 db ddr4-es ram. Prociról annyit lehet tudni, hogy ryzen 5 2600x, b450 tomahawk max pedig az alaplap.
2021. máj. 17. 04:58
13/30 A kérdező kommentje:
A többi alkatrész mind gyári, és új.
2021. máj. 17. 04:59
14/30 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy egy memoriával indítani, hogy a BIOS-ig el tudsz-e úgy jutni.
15/30 A kérdező kommentje:
Nos, azt próbáltam, azt is, hogy a 4 slot-ből, az összes kombinációt 2-2 1 rammal cserélgetni, a piros led, az a nem működni akaró komponenst jelzi, amelyiknél megáll? Mert bár, a ram-nál áll meg, talán mert nem kompatibilis, de én azért gondolok a proci-ra, mert eleve felbontott termék volt, és a komponens-ek között van összefüggés, mivel a lapnál ki volt írva, hogy ddr4 boost, meg hallottam valamiféle infinity fabric-ról is.
2021. máj. 17. 05:04
16/30 anonim válasza:
Alapból a ram nem XMP profillal indúlna, szóval így nem nagyon akadhat össze. Bár az, hogy egy rammal se indul, tényleg inkább a proci felé tereli a gyanút, mert ahhoz azért már ipari balszerencse kéne hogy mindkét modullal gond legyen.
17/30 A kérdező kommentje:
Aztán kiderülne, hogy az alaplap is rossz. :D Köszönöm azért a válaszokat. Ram-ot tudok cserélni, van rajta garancia. Szerencsére, mindegyiket arról az Alza-ról rendeltem.
2021. máj. 17. 05:09
18/30 anonim válasza:
Hát a legtisztább az lenne ha lenne valakitől egy pót proci, esetleg ram, amik biztos jók, azzal összerakni, beindítani, aztán ha indul akkor ki lehet próbálni hogy memoria vagy proci csere után enm indul, és meglenne a bűnös.
19/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez mondjuk, jó ötlet. Micsoda szerencse, éppenséggel ismerek valakit, akinek pont ugyanezek az alkatrészei vannak: (Róla másoltam) :D
2021. máj. 17. 05:23
20/30 anonim válasza:
Akkor ez a legtisztább, addig fölösleges akár garanciával próbálkozni találomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!