Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja?

Buha360 kérdése:

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Nem működik a laptopom... Egyszer hazahozta a kistesóm és akkor azt csinálta, hogy bekapcsoltam és nem volt kép. Ugyan olyan fekete maradt. A ledek világítottak rajta, a venti pörögtt ( nem 100%-on ), illetve hallani lehetett a winchester, ahogyan mindig kiad egy jellegzetes hangot a bekapcsolásnál.

Akkor kivettem az aksit belőle, próbálgattam 4-5x és utána jó lett.

Tegnap óta megint előjött ez a jelenség. Ugyan úgy fekete kép stb. Ráduktam egy monitorra hdmi kábelen keresztül, de úgy sem ad jelet. Visszacseréltem a processzorát az eredeti porcira, de így sem jó. Van benne egy dedikált nvidia vidikari... esetleg az ment tönkre vagy lehet a panellal van valami baj ?

2019. júl. 30. 17:15
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

A legtöbb laptop BIOS-a képes megítélni a hibát és ezt sípolással vagy LED villogtatással tudatja is. Erről bővebb infó a gyártó oldalán, a hibafórumokban.

RAM-ra még nem gondoltál, hogy az mozdult ki vagy hibásodott meg? Így hibakódok nélkül én arra tippelnék első körben.

2019. júl. 30. 21:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos semmilyen "furcsa" led nem gyullad ki, sem pedig hangot nem ad. A ramokat is kiszedtem és újra beraktam. Még így sem jó... :/
2019. júl. 31. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!