Mi lehet a baja?
Nem működik a laptopom... Egyszer hazahozta a kistesóm és akkor azt csinálta, hogy bekapcsoltam és nem volt kép. Ugyan olyan fekete maradt. A ledek világítottak rajta, a venti pörögtt ( nem 100%-on ), illetve hallani lehetett a winchester, ahogyan mindig kiad egy jellegzetes hangot a bekapcsolásnál.
Akkor kivettem az aksit belőle, próbálgattam 4-5x és utána jó lett.
Tegnap óta megint előjött ez a jelenség. Ugyan úgy fekete kép stb. Ráduktam egy monitorra hdmi kábelen keresztül, de úgy sem ad jelet. Visszacseréltem a processzorát az eredeti porcira, de így sem jó. Van benne egy dedikált nvidia vidikari... esetleg az ment tönkre vagy lehet a panellal van valami baj ?
A legtöbb laptop BIOS-a képes megítélni a hibát és ezt sípolással vagy LED villogtatással tudatja is. Erről bővebb infó a gyártó oldalán, a hibafórumokban.
RAM-ra még nem gondoltál, hogy az mozdult ki vagy hibásodott meg? Így hibakódok nélkül én arra tippelnék első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!