Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo 100-15IBD laptopomnak...

Lenovo 100-15IBD laptopomnak egyre több baja van, ami újra és újra előjön, de miért?

Figyelt kérdés
Konkrétan: A touchpad nem érzékel, nem tudom se ki, se bekapcsolni, az ikonja pedig meg van fagyva szinte a tálcán. Hogyha megnyomom a funkciógombot hogy bekapcsolom, megfagy az egész és elkezd zúgni (mármint hogyha adott ki valami hangot pl videó, zene, stb, akkor az megakad egy ponton és úgy zúg), majd pár másodperc múlva ugyan úgy, semmi változás nélkül fut tovább minden. A másik, hogy van mikor csak úgy magától, minden alkalmazás elindítása nélkül betölt, beírom a jelszót, majd kb 10 másodperc múlva *kékhalált kap és semmi több (legalábbis azt hiszem, hogy ez a "hoppá","összegyűjtünk neked infókat" baromság a kékhalált helyettesítené). A tegnapi napon, konkrétan este 11kor már a billentyű bizonyos gombjait sem érzékelte, mint az F11, vagy a lefelényíl, így leszedtem róla a billentyűt, vissza tettem és már működött. Pedig tényleg csak ki pattintottam, majd vissza, és mégis működött utána.. Én nem értem már, mi van ezzel.
2019. júl. 14. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyszer vettem Lenovo laptopot 180 ezerért, soha többet!

Kínai hulladék fos, hasonló nyűgjei voltak mint amit leírtál.

Sokan dicsérik mert hogy olcsó és milyen jó, hát az enyém újonnan 2017-ben vettem, 2018 év végéig bírta, utána a sok hiba miatt eladtam alkatrésznek.

A support katasztrófa, 1 hónapig volt szervizbe mikor fél évesen elkezdte azt csinálni, hogy nem vette fel a töltést.

Visszakaptam ugyan olyan szarul :"D Semmit nem csináltak vele.

Családban van 4-5-8 éves dell asus hp laptop, érdekes azok mind hibátlanul működnek.

2019. júl. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!