Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Át alakítót tönkre teheti a Vga?

Át alakítót tönkre teheti a Vga?

Figyelt kérdés

Most vettem meg a második hdmi to vga át alakítót és ugyanazt produkálja.

Mivel a monitoron csak vga csatlakozó van ezért már évekóta ilyen átalakítót használok.

Egy hete romlott el az átalakítóm és azt produkálta hogy ahogy mozgattam a átalakítótt néha fel villant a monitor.

Gondoltam hogy megtört a kábel...

Vettem egy másik át alakítótt és működött vagy 15 percet és pont ugyan ezt kezdte el produkálni.

Én azt hittem hogy megtört a kábel de már nem hiszem.

Ki próbáltam másik gépen és ugyan ez.

Kipróbáltam úgy hogy magát a vga kábelt bele dugtam egy régebbi laptopba és úgy meg működik.

Szóval a vga kábellel nincs baj csak az át alakítóval.

Viszont gyanakszom a videókártyámra. (Rx 570)

A macska bele borította a monitort a gépbe és pont a kártyára esett...(pár hónapja)

Nem is adott képet és az alaplapon világított a vga debug led.

Hát elégé lógós lett a kártya de fogtam egy csavarhúzót alá raktam és ad képet.

De csak akkor jó ha a magához a pci e csatlakozóhoz közel rakom.

Játékok nál megy egy ideig azután no signal..

Elégé fura színeket adott a kártya nem is tudom le irni de az biztos hogy nem voltak normálisak a színek.

A sárga színeket nem szertette nagyon mert helyette vagy fehér vagy rózsa színt adott.

Az lehetséges hogy a kártya cseszi szét az át alakítótt?

2021. máj. 10. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ott nincs akkora áramerősség hogy bárminek kárt tudjon okozni, gondolom a kártya van a halálán, az átalakítóknak meg semmi baja.
2021. máj. 10. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

"fogtam egy csavarhúzót alá raktam", nem kérdés.

A macska a gyenge láncszem... :)

2021. máj. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!