Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem vagyok benne biztos, hogy...

Nagy Ákos16 kérdése:

Nem vagyok benne biztos, hogy ez a 6pint 8-asra alakító működne-e. Valaki aki ért hozzá meg tudná nézni?

Figyelt kérdés

Csináltam róla pár képet.

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. febr. 26. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Őszintén nekem sem tűnik túl megbízhatónak. Általában azt mondják semmi ilyen adapter sem túl jó megoldás a legjobb ha vész egy jobb tápot az ember akinek van elég csatlakozója de ha azt nem akarsz ezek jobb megoldások.

[link]

[link]

2019. febr. 26. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Valóban nem túl jó, hiszen a 6 pin csatlakozón csak 75W-ot enged át a táp, míg ha a VGA-don 8 pines bemenet van, az 150W-ot is elkérhet. Ergo valószínűleg nem fog elég áramot kapni. Ha mindenképp átalakítóznál, inkább molexről. De valóban nem egy életbiztosítás az sem. Milyen típusú táphoz kéne és milyen típusú videokártyához?
2019. febr. 27. 09:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Egy Msi rx 580 8gb lennne a kàrtya és egy chieftec cft 650 es tàpom van.
2019. febr. 27. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor ha van 2 szabad molexed, egy molex - 8 pin PCI átalakítóval próbálkozz inkább.

[link]

2019. febr. 28. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!