Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Látezik usb 3. 0 rol 2. 0 ra...

Witcher0372 kérdése:

Látezik usb 3. 0 rol 2. 0 ra alakító?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyan problémám kérdésem lenne hogy vásároltam egy Sony házimozi rendszert de sajnos nem ismeri fel a

külső vincseszteremet (azt írja nem támogatott) a házimozi usb2.0 át fogad el, az én vinyom 3.0. Lehet kapni ilyen átalakító vezetéket ami 3.0 ról 2.0 ra alakítja? Segitséget előre is köszönöm!

2018. jan. 9. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Ott más a bibi. Usb usb. Kompatibilis egymással. Annyi csak, hogy. A 2.0 ás sebessėgėn üzemel a 3mas.
2018. jan. 9. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
A vezeték mindenhol csak egy darab összekötő elem, ugyanaz viszi át az adatot az összes szabványnál, az nem befolyásol semmit bennük. Itt szabványbeli eltérés van, amit a PC-k például gond nélkül kezelnek, de más eszköz már nem biztos. Az USB3.0 szabvány például 500 mV feszültséget támogat, míg az USB 2.0 csak 250-et, így nem kap elég áramot a 3.0 eszközöd a 2.0 portból.
2018. jan. 9. 14:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a gyors válaszokat. Még annyi hogy esetleg lenne valami tippetek hogy akkor mi lehet a probléma? ADATA Hv100 1T vinyom van, kb fél éves.
2018. jan. 9. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetséges hibák. Rossz filerendszerre van formázva a HDD, túl sok az 1TB a házimozinak, és persze azt is jó lenne tudni, hogy az usb portfólió kapja e a hdd a betápot, vagy külön adapterről, esetleg közvetlenül a falból.
2018. jan. 9. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:

"azt írja nem támogatott"

Akkor próbáld másik HDD-vel.

De lehet csak a fájlrendszer nem tetszik neki.

Fat32-t általában támogatják az eszközök, az NTFS-t viszont nem nagyon.

" [link]

2018. jan. 9. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elírtad a dolgot.

Az USB szabvány 5V feszültséget támogat és 500 mA-ig terhelhető a csatlakozó a 2.0 szabvány és 900 mA-id a 3.0 és 3.1 verzió esetében.

2018. jan. 9. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is fájlrendszer hiba lesz.

ExFAT-ra vagy FAT32-re formázd.

2018. jan. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!