Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs kép a gépen?

Miért nincs kép a gépen?

Figyelt kérdés

Vettem egy számítógépet: alaplap gigabyte z390, processzor: i5 9400F, videókártya: Nvidia quadro p620

Frissen telepítettem a Windows-t, telepítés után elsőnek feltelepítettem a videókártya drivert amit az nvidia oldaláról töltöttem le, a telepítés közben minden rendben ment, de elfeketült a kép, és vártam és nem jött vissza. Újraindítottam a gépet, boot-olásnál volt kép, de utána megint fekete kép. Próbáltam ki-be húzkodni a HDMI kábelt, de az sem segített.

Tudna valaki segíteni?

2021. ápr. 8. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

nekem laptopom van, amd-s karival, amikor én töltöttem le a legfrissebb drivert az amd oldaláról, nekem nem elfekededett, hanem lefagyott az egeész mindenség, mint a három napos kutyaszar a -20 ban. kényszerített alaphelyzetbe állítást kellett csinálnom.

szerintem te ne ess ebbe a hibába, vidd el szervízbe.

2021. ápr. 8. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tipp: Telepítsd újra, és hagyd azzal a driverrel amit a win10 tesz fel.
2021. ápr. 8. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a gond hogy a win10 nem rakott fel hozzá drivert.
2021. ápr. 8. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyből nem, de indítva a win10 frissítést a gépházból lehet felteszi. Nálam volt ilyen, a külön letöltött drivert nem is engedte telepíteni. Egy próbát megér.
2021. ápr. 8. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Távoli asztallal beléptem, eszközkezelőben eltávolítottam a videókártyát és visszajött a kép egy időre, de csak 800x600-as felbontással.
2021. ápr. 8. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Hibás videokártya miatt is lehet ilyen hiba, ebben az esetbenn a driver betöltődése után lefagy a gép.
2021. ápr. 8. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Az óta megoldódott a probléma, a mini display port hdmi átalakító volt a hibás.
2021. ápr. 8. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!