Nincs kép a gépen, nem talál a monitor jelet. Mi lehet a probléma?
Szóval pár napja úgy döntöttem, hogy kiveszem a HDD-t és az SSD-t és helyére berakok újakat. Kivettem a HDD-t, sima ügy. Az SSD egy M2-es típusú SSD, tehát nagyjából akkora mint egy papírvékony pendrive. Ez a videókártya alatt helyezkedett el. Mivel már csináltam ezt, ezért úgy szedtem ki azt is mint azelőtt. Videókártya ki, SSD ki, újak be.
Kapcsolnám be a gépet, viszont nincs kép. Nem sötét képet ad, nem kap jelet a monitor. Meguntam. Ki az egészet, régi cuccokat vissza a helyére. Ugyanez. Se kép, se hang. BIOS-ba se tudok belépni, mivel alapból képet nem kap a monitor.
Megpróbáltam amit sajátkezüleg, és a rendelkezésemre álló eszközökkel tudtam.
Lejátszottam ugyanezt, kétszer.
Kitakarítottam az egészet.
Átnéztem, nem-e húztam véletlen ki valamit.
Csatlakozások rendben vannak, minden a helyén.
Videókártya slot is rendben van
Mi lehet a probléma?
Hogy lehetne megoldani?
(Minden ventillátor pörög)
Ja azt még hozzáfűzném, nem tudom segít-e, hogy amikor a gépet ugye alapból kikapcsolnám, akkor hosszan kellene megnyomni a bekapcsoló gombot, hogy leálljon.
Itt csak egyszer megnyomom, és egyből kikapcsol.
A monitor kap áramot mivel villog, mintha nem lenne benyomva a gép.
Alaplapi videokimenet alapból nincs.
Gombelemet még nem próbáltam kivenni. Megpróbálom.
Gombelem kivetele nem oldotta meg.
RAM-al próbálkoztam, kevés sikerrel. Sípolt párat, visszaraktam, újraindítás, semmi.
Kifújtam a Videókártyánál az érintkezést. Semmi.
Kivettem a HDD-t és az SSD-t is.
Áthelyeztem a RAM-ot másik slotra.
Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!