Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vadiúj pc nél nincs kép, miért?

Vadiúj pc nél nincs kép, miért?

Figyelt kérdés
Hali, vettem egy új gépet(alkatrészeket, a gépet én raktam össze) és az a probléma, hogy a én lcd monitoromon csak vga bemenet van az új gépen meg az nincs. Na most hdmi bemenetet rákötöm tv re de nincs kép nem jön be se a bios se semmi azt írja a tv no signal. Pedig a gép megy csak kép nincs. A grafikus kártyán meg csak DVI-D dual kimenet meg hdmi van ugyh nem tudom mit tegyek. Egyik haverom azt mondta vegyek átalakítót DVI-ről vga ra mert a hdmi hez eloszor driver kell addig nemfog menni. Egy másik haverom meg aszonta az hülyeség menni kell a hdmi nek máshol a baj. Most akkor mi lehet a baj? Tényleg driver kell a hdmi hez és elősz vga atalakítóval kell rákötni a gépre vagy máshol a hiba?

2016. dec. 3. 00:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell hozza driver. Speakert ratetted az alaplapra? Csak mert az adna a hiba kodkt ha baj van.
2016. dec. 3. 00:25
 2/5 A kérdező kommentje:
nincs speakerem hozzá
2016. dec. 3. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor ird le az alkatreszeket ide, hatha van valami baki. bar nagyon erosen ketlem, hogy nem jart az alaplaphoz speaker. Viszont a szerencse az, hogy mind egyforma, szerezz egyet es kiderul a csipogasbol a baj. Illetve az is eselyes, hogy valamilyen tap csatlakozot kihagytal (igy is poroghetnek a ventik) peldaul cpu vagy vga tapot.
2016. dec. 3. 00:40
 4/5 A kérdező kommentje:
hát akkor holnap átrakom a régi gépembol, ma már nincs erom...
2016. dec. 3. 00:54
 5/5 A kérdező kommentje:
nah vegul is megoldodott a dolog, beraktam a speakert es a sipkodbol rajottem h memoria volt rosszul bedugva, ugyh mar megy midnen, koszi :)
2016. dec. 4. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!