Samsung S4, vadiúj, van rajta hely, mégsem enged alkalmazásokat telepíteni, azt írja, nincs rajta hely. Miért?
Figyelt kérdés
Haverom telefonja, első okostelója. Nekem WP-m van, így hiába próbáltam segíteni neki. A telefon memóriájában van még 7 GB szabad hely. A Vibert meg a Whatsapp-ot próbáltuk meg rárakni (kb 40 és 20 mb), de azt írja, nincs elég hely. Próbáltam beállítani, hogy hova mentse az új alkalmazásokat, de az a menüpont "szürke", nem lehet rákattintani, pedig azt hiszem ott lehetne állítani. De gondolom azért szürke mert nincs benne SD kártya (folyamatban van a vétel).
Van ötletetek, hogy miért jelzi azt, hogy nincs rajta hely, amikor van?
2015. márc. 14. 10:08
1/2 anonim válasza:
Egy gyári beállítások visszaállitással lehetne próbálkozni először.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ez a gyári beállítás visszaállítása törli a telefonról a telefonszámokat?
2015. márc. 14. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!