Valakinek van véleménye a Antec NX800 gépházról?
Sziasztok! Eddig csak laptopom volt, és most döntöttem úgy, hogy vásárolnék egy számítógépet. Jött az ötlet, hogy keresek valami viszonylag olcsóbb, nem 10.000 Ft körül, de játékra, illetve játék videózásra képes gépet. Szeretném, ha leírnátok a véleményeteket, és azt is, hogy alkalmas-e erre.
A válaszokat köszönöm előre is!
https://www.youtube.com/results?search_query=antec+nx800+rev..
én a youtubeon nézegettem a gépházakat. sok videóban szétszedik, forgatják, stb, úgyhogy meg lehet nézni jó lesz-e neked.
mondju én inkább fractal design házat vettem.
nekem az jobba tetszett igen.
de az kicsit drágább is...
fractal design focus g
Rendben! Utána nézek. Egyébként nem igazán érdekel az a pár ezer forint, simán ki tudom fizetni. :DDDD
Még arra gondoltam, hogy lehet kéne egy erősebb, drágább gép, mivel lehet, hogy jó lenne, csak pl. hamarabb lenne baja, meg nyilván a dolgok is jobban elfutnának rajta.
Lehet, hogy olyan videót kéne néznem, ahol használják is? Természetesen a lehető legjobb minőségben szeretnék játszani, és mellette videót készíteni is,legtöbbször játék mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!