A 3 laptop közül melyik érné meg jobban,illetve miért?
Sziasztok!
A 3 laptop közül melyik érné meg jobban,illetve miért?
Válaszokat előre is köszönöm!
Asusom van, nagyon elégedett vagyok vele. A többit nem ismerem, de ha emellett teszed le a voksodat akkor garantáltan jól jársz.
Nagyon gyors, játékok, netflix minden fut rajta mint a villám. Viszont ami problémám van vele, hogy mikor a töltőt bedugom akkor elmegy a kép egy pillanatra, ezt nem tudom hova tenni, plusz a kamera hiánya ami rossz benne. De ennyi, nekem ettől függetlenül tökéletes.
Asztalihoz táp olcsóbban
Amúgy az amd procis tényleg előrébb van.
Annak kéne utána nézni, hogy 1650Ti max-P legyen a gépben. Ez közel 1660 max-Q teljesítményű (p= performance, Q= quiet). Jelenleg nincs alternatíva a környéken sajnos... talán rtx 3050 lehet, de nagyon sokat kell legyártani belőle, hogy beessen ebbe az ársávba.
Szóval 1650ti modelleket tudod nézegetni addig ebben az ársávban.
valszeg a laptop kialakításából adódóan gyenge a hőelvonó képessége. vékony modelleknél gyakori, és ugye manapság ez az irány a laptopfejlesztéseknél. Gamerkedésnél ez hátrány azért... mert inkább vinne az ember magával plusz 1 kilót, csak ahhoz járjon normál teljesítmény, ne egy visszafogott.
nézz utána teszteknek!
maga amúgy az amd proci azonos teljesítményen hűvösebb, mint az intel, tehát elvileg kisebb hűtővel is tudja tartani a tempót. A gond ilyenkor a GPU. Az olcsóbb (400 alatt) laposok általában gpu limitesek, tehát a proci egy erősebb videokártyával is elboldogulna... ilyen kis hűtőjűeknél viszont egyrészt maga a hőstressznkorlátozó, másrészt a fogyasztási limitet is ehhez igazítják. Ha akarnád se lehetne meghuzatni. És kb 100%, hogy egy gyengített max-Q változat van benne, nem pedig egy nagyobb fogyasztású Max-P. Ezt az infót sajnos titkolja az nvidia, így leginkább tesztekből jön ki, hogy egy konkrét típus mire is képes a valóságban. Az adatok cak iránymutató jellegűek.. 20-50% teljesítménykülönbség is lehet egy azonos gpu-s laptop teljesítménye között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!