Helo! Gépújrarakás után időnként lefagy egy pillanatra a gép, de mindig. Win 10 lett felrakva(előtte is az volt) minden frissítést megcsinált. Próbálkoztam már driver boosterrel is frissíteni de nem segített. MI lehet a baj?
Szinte teljesen biztos vagyok (a driver booster után), hogy nem értesz hozzá, és ez okozhatta a probléma.
Ha tévednék, és amúgy értesz hozzá, csak véletlenül csúszott be a driver boosteres próbálkozás, és a feladatkezelő nem jelez erőforrás túlterheltséget, akkor is lehet pl. memória probléma.
Ha újratelepítés előtt nem volt ilyen probléma, akkor az újratelepítésben érdemes keresni a hibát.
1:chipset driver
2:VGA driver
3:Audio driver
Ez a helyes telepítési sorrend
És mindent a gyárto oldalárol leszedni ((A driver bosster leszedett neked mást is és a háttérbe fut))
#3: nem rég raktam össze valakinek egy gamer gépet. Nem emlékszem a gyártójára. A W10 nem ismerte fel a hálókártyát.
DVD meg nem volt a géphez... Mindig van nálam USB-s wifi+driver. Az megoldotta a problémát, mindent letöltött a netről. Még a videókártya drivert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!