Miért áll le a gépem gyakran? Leáll, de azonnal újra is indul. Szétszedtem, próbáltam portalanítani, nem volt nagyon poros, de kifúvattam. Azóta is leáll időnként.
Nézd meg az eseménynapló, a hőfokokat(erre gyanakszom).
A kábelekre érdemes ránézni, a merevlemeznél, alaplapnál is hogy minden megfelelő-e.(illetve nincs-e zárlat sem, csavarok okozhatnak)
Ad-e csipogást, ha igen milyet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
(lásd 4. válasz)
Memtest86 akár, RAM is okozhat ilyen jelenséget:
Ha a hardveres rész rendben van, akkor okozhatja vírus is, anti-malware malwarebytes vizsgát, hitman pro + eset online scanner.
Ha ezek sem segítenek akkor javasolnék egy újratelepítést.
Huhhúú 😃 lehet jó tápot venni használtan. FSP 300w pl. 3 ezer környéke.
De ha ilyen őskövület, akkor lehet érdemes lenne frissíteni (egy másik őskövületre, de mégis újabbra 😃 ). Hasonló irodai gép is lehet, és netezésre akkor az egy előrelépés lenne. Hardveraprón érdemes nézegetni... i5 3470-nel szerelt gépek vannak 27 körül... 8GB RAM és SSD sem árt... 🙂 ezeket számold bele. Van, aki adja is mellé pluszpénzért. És akkor 35 ezernél vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!