Melyik a megbízhatóbb gyártó?
Nem lehet így rangsorolni.
Voltak/vannak cuccaim mindegyiktől, és mind működik.
ASUS - legjobbnak tartott, rossz ár/érték arány
GIGABYTE - Legmegbízhatóbb, jó ár/érték arány, legnépszerűbb
MSI - GIGABYTE és ASUS között valahol
ASRock - legjobb ár/érték arány, legnépszerűtlenebb
Az Asrock Remek ami pl az alaplapokat illeti!
2003 óta Asrock lapokat használok, ami azt jelenti hogy átlagban napi 6-8 órát megy a gép, és eddig soha nem volt velük gond. Általában 6-7 évente cserélek gépet, és ha így nézzük akkor nem igen tudok jobb lapokat Az Asrocknál! Egy Pc üzletes ismerősöm elmondta, aki elég durván benne van az ilyesmiben, hogy valójában az Asus, és az Asrock egy vállalat, és a jobb cuccokat az Asrockba rakják, úgyhogy ő nem csodálkozik azon hogy ilyen kihasználtság mellett is hibátlan megbízható lapok az Asrockok.
Még hozzátennék annyit, hogy látszik hogy az ilyen helyeken csak írogatnak összevissza, mert ezt vagy azt hallották a haveroktól, de ha mondjuk vennék a fáradságot, és egy kicsit utána néznétek a dolgoknak a neten, akkor az ilyen szavazáson nem az Asrock lenne az utolsó, hanem jó eséllyel a második, de lehet hogy az első! Az Asussal nagyon szorosan ugyan jó és tartós, de olcsóbb annál! Még hogy az MSI az első??? Nekem egyszer volt MSI lapom, soha többet! Egy év után úgy fel voltak púposodva a kondik rajta, hogy szó szerint azt hittem fel robbannak! És higgyétek el, nem túlzok! Ha olyan prémium minőségű kondikkal szerelték fel, mint egy Asust vagy Asrockot, akkor 8 év után sem lenne ilyen! Egyébként írja is az Asrock oldalán, hogy a piacon lévő legjobb, prémium minőségű alkatrészek mellett a kondik is Minőségi Prémium Japán cuccok.
Tehát ennyit kedves kérdező arról, hogy mennyire megbízható eme szavazás!
Felőlem azt vesztek amit akartok, De én 20 év után is Asrockot, vagy Asust fogok venni Pc építéskor, mert pazar minőség,technika,tartósság stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!