PRajmund kérdése:
Vettem egy XFX Radeon RX 590 FATBOY-t. Ez egy jó kártya? Minőségi? Megbízható a gyártó?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 01:14
1/12 anonim válasza:
Hát ha már megvan akkor használd és meglátod. Gyanítom hangos lesz mint az állat ha adsz neki egy unreal engine 4 es játékot max grafikán. De ha szerencséd van jóféle ventilátor van rajta ami nem hangos.
2/12 anonim válasza:
Full hd ra tökéletes. Qhd akkor, ha nincsenek nagy igényeid, mert nincs meg mindig a 60fps sem.
4k felejtős. A gyártó jó, a kártya jó kritikát kapott.
egy gond van vele, a hűtés. A helyedben leszednék egy afterburnert és mindent hagynék gyári értéken, kivéve a a temp limit csúszkát (max 80 fokig állítanám) és a venti beállításokat.
így hasra ütve a venti beállítások:
50 fokig 30%
50-60 fok között 40%
Utána fel az égig, illetve 80 foknál legyen 100%
3/12 anonim válasza:
Véleményem szerint csak minimálisan jobb az RX 580-nál, és aránytalanul drágább, akkor már egy jó hűtéses RX 580-al jobban jártál volna, mert az XFX hűtései hözel sem kimagaslóak, sőt..
4/12 anonim válasza:
Eggyetérte #2 és #3 válaszával. Annyit még javítanék hogy az Amd kártyáknak nem kell Afterburner. Van saját szoftverük és tökéletesen be lehet hangolni a kártyát (undervolt,overclock,fan speed).
5/12 anonim válasza:
AMD ből Sapphire, XFX és Powercolor premium gyártók, egyáltalán nem jellemző egyikre sem a rossz minőségű kártya(kb mint EVGA). Hogy az 590 megéri-e döntse el mindenki, én sosem értettem a létezését, ez egy tuningolt 580 ami meg egy tuningolt 480, ezzel még nem feltétlen lenne gond de ehhez a teljesítményszinthez szvsz pofátlanul magas a fogyasztása akár a modern amd kártyákhoz, akár nvidiahoz viszonyítva.
6/12 anonim válasza:
Ha jó áron vetted, nem rossz kártya, kb. GTX 1660 erősségű, sajnos a fogyasztás közel duplája.
7/12 A kérdező kommentje:
Egy 650W-os táp elég lesz? A specifikáció:
R5 2600
16GB RAM
Asus TUF B450M-PLUS GAMING alaplap
1TB HDD
240GB Kingston SSD (A400)
És akkor az 590
2020. jún. 26. 00:57
8/12 anonim válasza:
Ha valami minőségit veszel akkor az 550w is jó. Viszont ha még agyonpakolgatnád a gépházat akkor kell a 650.
9/12 anonim válasza:
"Egy 650W-os táp elég lesz?" Miből? Mondjuk Seasonic GX-ből bőven. De ha valami Njoy vagy Gamdias-szerű hulladékról beszélsz, akkor mindenképp veszélyben lesz a géped, még ha 1000W-ot írtak a tápra, akkor is.
10/12 A kérdező kommentje:
Hyper tápra gondoltam. 80+-os. Vagy milyen tápot ajánlanátok?
2020. jún. 26. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!