PowerColor mint gyártó mennyire megbízható?
Sziasztok. Szeretnék venni 1 PowerColor rx 550 4gb-os vga-t. Csak nem tudom hogy Sapphire/Asus-hoz mérten mennyire minőségi ez a gyártó. Főleg a hűtése érdekelne, illetve még annyi hogy mennyire hangos.
Ki mit tapasztalt a PowerColor gyártóval? Főleg személyes tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi. De ha nem is személyesen(mondjuk barátod/családtagodnak) van tapasztalata vele azt is szívesen venném.
Eredetileg Sapphire rx 550 4gb-ot vettem volna de mivel az nincs, se Asus-ba ezért érdekelne hogy PowerColor mennyire megbízható hosszútávra. Nem akarom azt hogy megveszem, azt pár hét múlva már garanciához is kelljen nyúlnom mert a hűtése nem volt elég jó, vagy csak mert random meghibásodott.
Az értelmes és segítőkész válaszokat előre is köszönöm szépen.
Nem veszünk RX 550! Túl gyenge.
Hardverapró.hu
GTX960/GTX1050/RX470/570/480/580/GTX 1060
Értem, köszönöm a válaszokat. A baj az az hogy szűkösebb keretből kell gazdálkodjak, így a magasabb kategóriás kártyák élből felejtősek sajnos.
Viszont akkor ezt vehetem úgy hogy tökéletesen megbízható a PowerColor igaz?
Illetve Win7 x64 rendszerre kellene hogy legyen driver-e ha másik kártyát is vennék végül. Nem, nem akarok és nem is fogok Win10-re váltani mielőtt bárki ezt mondaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!