Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PowerColor mint gyártó mennyir...

PowerColor mint gyártó mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék venni 1 PowerColor rx 550 4gb-os vga-t. Csak nem tudom hogy Sapphire/Asus-hoz mérten mennyire minőségi ez a gyártó. Főleg a hűtése érdekelne, illetve még annyi hogy mennyire hangos.

Ki mit tapasztalt a PowerColor gyártóval? Főleg személyes tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi. De ha nem is személyesen(mondjuk barátod/családtagodnak) van tapasztalata vele azt is szívesen venném.

Eredetileg Sapphire rx 550 4gb-ot vettem volna de mivel az nincs, se Asus-ba ezért érdekelne hogy PowerColor mennyire megbízható hosszútávra. Nem akarom azt hogy megveszem, azt pár hét múlva már garanciához is kelljen nyúlnom mert a hűtése nem volt elég jó, vagy csak mert random meghibásodott.

Az értelmes és segítőkész válaszokat előre is köszönöm szépen.

2021. jan. 11. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Nem veszünk RX 550! Túl gyenge.

Hardverapró.hu

GTX960/GTX1050/RX470/570/480/580/GTX 1060

2021. jan. 11. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legjobb Radeonos gyártó, a probléma itt azzal van, hogy az RX 550 igen gyenge, ahogy előttem írták. Szóval működne meg minden, de értelmes játékra alkalmatlan. Ha csak arra kell, hogy képet adjon, úgy oké, bár ahhoz meg valószínűleg kapnál olcsóbban is valamit.
2021. jan. 11. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat. A baj az az hogy szűkösebb keretből kell gazdálkodjak, így a magasabb kategóriás kártyák élből felejtősek sajnos.

Viszont akkor ezt vehetem úgy hogy tökéletesen megbízható a PowerColor igaz?

Illetve Win7 x64 rendszerre kellene hogy legyen driver-e ha másik kártyát is vennék végül. Nem, nem akarok és nem is fogok Win10-re váltani mielőtt bárki ezt mondaná.

2021. jan. 11. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!