Ajánlanátok a PNY GPU-kat?
Nincs kimondottan rossz gyártó. Ha aggódsz olyat vegyél amire 3 év garancia van, ha meg nagyon aggódsz vegyél EVGA t, messze a legmegbízhatóbb Nvidia gyártó.
Amúgy pascal kártyákat már nem gyártanak, ezek a még bent ragadt régi darabok, mindig felsrófolják az árakat mert már rég leírták őket veszteségnek, nem céljuk kiszórni őket, ha elviszi valaki elviszi ha nem akkor nem. 1060 at is árulnak még 105 ezerért, holott már 2016 ban is lehetett kapni 85 körül, ma meg 50-55 ezernél nem ér többet. Régiek közül csak polaris kártyák mennek reális árakon, azok is csak azért mert még mindig gyártják őket.
Én csak egy ventis változatot láttam PNY 1650 superből de őszintén se 1650 supert se PNY-t nem vennék. Ha már mindenképp 1650 kell akkor inkább ez a 2 ventis Gigabyte
De ez erősebb kicsivel hasonló áron
Viszont engem kicsit zavar a 4GB vram is így 2020 ban és nyakunkon az új konzol generációval ezért ezt is megfontolnám. Ez kb az előző 2 között van teljesítményben
"Az rx kártya az ugyanúgy jó Intel procival is?"
A röhej az, hogy saját tapasztalat szerint még jobb is mellé, mint az NV, már ami a színek intenzitását, kontrasztot stb. illeti. 1050Ti-ról fejlesztettem nemrég RX 580-ra, és arra számítottam, hogy "csak" gyorsabb lesz tőle a gép játékok alatt, de nem pusztán ennyi volt a változás! Konkrétan lehidaltam attól, mennyivel lettek másabbak, szebbek a színek a monitoromon. És nekem is Intel procim van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!