AMD FX-6300-hoz honnan érdemes drivert letölteni win.10-re?
Amikor összeraktam a gépet kaptam egy leírást a proci mellé hogy honnan tudom letölteni a drivert.
Ezt a drivert töröltem mert feleslegesnek hittem. Godoltam felismeri magától is a window a procit, akkor minek legyen még egy program a gépen. Már nincs meg se a leírás, se a telepítő DVD.
Feltűnt hogy az 1080p 60fps youtube videók 40-50%-on használják a procit (más nem megy ilyenkor). Ez nagyon soknak tűnik. A 4k 60fps vagy 8k 30fps videókat már nem is bírja a proci (nem mintha meg tudnám jeleníteni csak fura).
Egy ideje megörököltem egy rx580-as videokártyát. A legtöbb játéknál nem tudja kihalytani a proci a kártyát de Apex Legendsnél pl. igen.
A feladatkezelő látja a 6db fx-6300-as magot. Ez azért is fura mert fizikailag csak 3 mag van a prociban. Logikailag van csak 6 mag (ez kicsit átverés volt benne, de hát occsó volt).
Szerintetek tényleg ilyen gyenge ez a proci vagy vmi nem stimmel?
Honnan tudok ilyen régi procihoz eredeti drivert letölteni win.10-re?
Javíthat a teljesítményen egy original driver?
Előre is köszönöm a válaszokat. :-)
Bulldozerhez rohadtul nem értek, de az fx6300 OC-zásról rengeteg videó van mindenféle alaplaphoz. Nekem ez jött be: [link]
Talán buldózerhez is használható. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!