Érdemes letölteni a legújabb amd catalyst verziókat vagy felesleges? Miért lenne érdemes és miért nem?
Személy szerint engem egyre jobban bosszantanak az új catalystek. Nekem egy 1 gigás 4870-em van. 250w+ fogyasztással, ha játszok. Ha nem játszom, akkor is ~100w környékén eszik. Egyedi hűtéses, és amikor nem játszottam 46° körül üzemelt.
Na most ezt azért írtam le, mert én a catalystben, a tuningnál nem felfele, hanem lefele húzkodtam a csúszkákat! Eredmény: 6-7 fokkal hűvösebb lett a kártya->kevesebbet fogyasztott.
Az új catalystben meg csak akkor aktíválja a beállítást, ha játszom. Amikor olyan játékot játszottam, amihez kellett a teljesítmény, akkor egyszerűen kikapcsoltam a tuningnál az általam megadott (alacsony) értékek használatát. Na most az új catalyst ezt lehetetlenítette el.
hipphipphurrá
de amúgy ez egyedi eset... alapból nem árt frissíteni... ha nem mindig a legfrissebbet teszed fel, akkor nem kell félni, hogy elcsesz valamit. De célszerű minden telepítés előtt vetni egy pillantást arra, hogy mit írnak róla azok akik már feltették. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!