Erdemes letölteni a Wolfenstein: The New Order-t erre a gépre?
Lenovo ThinkPad X220:
- Core i5-2520M @2.5GHz CPU
- 4 GB DDR3 RAM
- Intel HD Graphics 3000 GPU (Dual-Channelnek hala 128bit)
Nyilván a CPU és a memória elég lenne a játékhoz. Az IGP a kérdéses. Nem is a teljesítménye miatt, mert az valóban nem sok, de HD-ban szerintem menne a játék, ha nem lenne gond a következö: Állítólag 5.1 Pixel- és Vertex Shader verzió támogatás kell a játékhoz(nem tudom, hogy jól tudom-e), illetve DirectX 11. Na a HD 3000 tudtommal ezekbol a 4.1/4.1/10.1-es verziókat támogatja. Érdemes leszedni akkor a játékot, vagy 100%, hogy hibaüzenettel kidob majd, ha el akarom indítani?
Miaz, hogy a CPU kevés hozzá? Minimumnak egy C2D E8200 van megadva, az még egy szinten sincs az i5-tel (tudom, hogy mobil i5, ennek ellenére is). A memória az épp elég, bár 3 GB a minimum, amit megadtak a rendszerkövetelményben, de innen vesz az IGP is. Ajánlom, hogy nézzetek fel a game-debate.com-ra. Nem FullHD-ban játszanék, hanem 720p-ben low-med grafikán, hogy meglegyen a 30 FPS.
De az eredeti kérdésre nem kaptam még választ, (a pixel-vertex shader támogatásra + DirectX) azt előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!