Megéri egy MacBook pro 13” 2012MID 240gb SSD+500gb HDD 135.000.-Ft-ért?
Sziasztok!
A kérdés adott. Az ára 135.000.-Ft lenne, megérne ezt megvenni, vagy inkább vegyél helyette egy Windowsos gépet 70ert?
Munkára kellene, weblap készítésére.
#9 nekem egyszer sem kellett Windowson egy frissitest se megvenni, automatikusan leszedi és vissza is lehet vonni.
Kérdező, ha még aktuális a kérdés szerintem érdemesebb lenne kicsit újabb windowsos laptopot venni 100K körül. HDD semmiképpen ne legyen benne, mert hordozás közben a mozgó alkatrészek sérülhetnek. SSD meg még gyorsabb is.
Ennyiért kaphatsz i5 procibol egy 3-5 éveset esetleg i7eset, 8GB RAMot, 240GB SSDt és egy full hd felbontasu kijelzőt, HD 4000 erősségű grafikai kártyát. Ha szükséges a 16 GB RAM vannak bővíthetők.
Egy éve én is vettem egy Japán gépet kicsit erősebbet i7 procival kicsit drágábban és tökéletesen visz mindent. Ennél erősebb csak akkor kell ha videót akarsz szerkeszteni vagy játszani vagy 3D-s dolgokat fejleszteni/tervezni. Ajánlom a hardveraprót, ott a legnagyobb a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!