Macbookhoz milyen monitort ajánlotok?
Sziasztok! Van egy Macbook Pro-m és szeretném picit nagyobban látni a dolgokat, amúgy is programtervezést tanulok, kellene a nagyobb kijelző.
Tanulmányamiból adódóan programzoásra kell csak (nem végok videót és társai)
Rólam röviden annyit, hogy van még mellé egy asztalim, és mellé egy setup, azzal tökéletesen megvagyok, de tanuláshoz és egyetemre a Mac-et használom, az asztali csak szórakozásra van, meg Linuxra.
Próbáltam az asztali monitorral (24 colos Samsung hajlított, valami 30-40 volt), de egyértelműen, nem Retina, és az arány sem egyezik.
Ti miket használtok? Milyen tippeket tudtok adni? (Ha lehet nem valami horribilis áron, a laptop ellenére nem akarok a kijelzőre is ugyanennyit költeni)
Köszi mindenkinek előre is a segítésget. Ha valamit kihagytam szóljatok.
Koszi szépen! És jól látszik minden? Nem vágja le a képet?
Nekem ezzel az volt a baj, hogy úgy nézett ki mint valami zsugortitott sz@r :D
A beállítások › kijelzők lapon van egy alulpásztázás nevü csúszka, ott lehet állítani a levágást.
illetve a tv-n (talán a monitorokon is??) lehet állítani a levágást, méretezést, nagytást, stb. (16:9, 4:3, stb.)
Össze kell állítgatni hogy jó legyen. Nem feltétlenül ismeri fel a Mac, hogy mi van.
Nekem macbookom nem volt még, de ott asszem még más beállítások is vannak a kijelzők lapon - nagytás és egyebek.
Ha a Felbontásnál a mérezettre ALT-al (Vagy CMD-vel...) együtt kattintasz akkor más felbontások is meg fognak jelenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!