Újra telepítés után nem jó az érintőképernyő. Ilyenkor mit lehet tenni? Bővebben a kérdésben.
Újra telepítettem a Windows 10-es tabletem és újra telepítés után "elromlott" az érintőképernyő. Előtte remek volt. Most azonban nem igazán akar reagálni. A Windows-t el is engedtem, mert lassú volt Win 10 alatt. Raktam rá androidot most gyors, de ígyse jó a képernyő. De legalább androidon a húzásokra, görgetésekre reagál. Mit lehet tenni? Nincs valami driver, vagy valami ami megoldja a problémát?
Tabom:
Próbáltam a gyártó oldalán drivert nézni, de ahhoz minden adatot kérne a vásárlással kapcsolatban. És mivel régen vettem már nem emlékszem. Szóval valahogy máshogy kellene drivert szerezni.
Update: Két napja szívok vele, és az legtöbb drivert megtaláltam, már a giroszkóp is jó. Letöltöttem a Snappy Drivert ő talált egy drivert a képernyőhöz, de elég unorthodox módon működik. Mindjárt mutatom! Erre nincs valami beállítás? Kalibrálni már próbáltam.
Driver:
Kalibráció:
Ezzel lehet valamit kezdeni szerintetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!