Ez mi lehet a laptop alján(kép)?
Figyelt kérdés
Levettem ezt a kis hátlapot, és ez várt.2020. dec. 8. 19:00
31/45 anonim válasza:
Az nem gond, ha a HDD többet ér, mint a gép, mert át lehet majd rakni a következő gépbe, ha ez meghal. Vagy kikannibalizálni a régiből, ami már nem működik. Vagy használtan venni bagóért (csak akkor persze nem tudod, hogy mikor fog lehalni).
A live rendszer esetén az oprendszer pendriveot, mint írtam, akkor húzhatod ki, ha ki van kapcsolva a gép teljesen. Ha le van állítva a rendszer. Sőt, ezután bedughatod egy másik gépbe, és akkor azon is menni fog.
32/45 A kérdező kommentje:
2020. dec. 9. 12:49
33/45 anonim válasza:
Érdekes megoldás, ilyet még nem láttam. Mondjuk igaza van a 31-esnek. Lehet érdemes lenne venni meghajtót, maximum tovább viszed.
34/45 A kérdező kommentje:
Akkor ide mehet egy 2.5"-ös satás hdd(80gb)?
2020. dec. 9. 13:54
35/45 A kérdező kommentje:
Egyébként szerencsére a ram is az alján van, tehát 2 csavar, és már kint is van.
2020. dec. 9. 13:58
36/45 anonim válasza:
Ha sata csatlakozós, akkor igen, ilyen régebbi laptopokban nem tudom mit használtak, ha tüskés, akkor IDE, ha nem, akkor sata.
37/45 A kérdező kommentje:
Most telepítem a Linux mi tét pendrivról!
2020. dec. 9. 16:15
38/45 A kérdező kommentje:
Mintet*
2020. dec. 9. 16:15
39/45 anonim válasza:
Nagyszerű, de mire telepíted? Hiszen a porszem méretű HDD-t ma délben szerelted ki. Vagy került egy másik bele? Vagy az egyik pendriveról a másikra telepíted? Lehet az se hülyeség egyébként.
40/45 A kérdező kommentje:
Pendrive-ról megy
2020. dec. 9. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!