Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem világít az Asus ROG...

Miért nem világít az Asus ROG Strix G531GT alján a led?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vásároltam egy Asus ROg Strix G531GT laptopot, telepítettem rá a win10-et és mindent személyre szabtam. Ennek a laptopnak van az alján egy led aminek világítania kéne, viszont mikor újra bekapcsoltam azóta nem világít... Nem tudom ,hogy hogyan kéne visszakapcsolni. Ha esetleg van javaslatotok hogy hova kéne írnom segítségért, azt megköszönném!

2019. júl. 4. 22:45
 1/2 anonim válasza:
A gyártó honlapján külön software van erre amiben állítgathatod a LED-et. De miért olyan fontos hogy világítson?
2019. aug. 7. 11:19
 2/2 gtafan1234 válasza:

Igaz nem mai a kérdés, de sikerült megoldani a problémát?

Ugyanis ugyanezzel a problémával állok szemben, hogy a lenti led nem világít és ugyanaz a modell is(G531GT)

Hogy lehet megoldani?

2020. aug. 28. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!