Asus x751l laptopomon az aksi led pirosan világít mit jelent ez?
Eddig nem volt vele probléma aztán ma játék közben a laptop kikapcsolt. A bal oldali led zölden mellette aminél az aksi jel van pirosan világított folyamatosan. Semmire se reagált addíg amíg hosszan le nem nyomtam a power gombot és a ledek kikapcsoltak. Utánna bekapcsol minden hibaüzenet nélkül.
Ezt azóta eljátszotta párszor.
Próbáltam csak aksiról is üzemeltetni akkor is ez volt.
Most 60%-on van és pirosan világít az aksis led ha bevan gapcsolva a gép ha nincs. Mitől lehet ez? Mivel lehet baj?
Értem.
És ez akkor tuti már csak mert ugye folyamatosan töltőn van így is befolyásolhatja a dolgot.
Ma például játék közben 10 perc után kikapcsolt éjszaka feltötltött 100-ra és zölden világított.
Viszont az aksi lámpa világított zölden a bal oldali nem. Power gombra a másik is zölden kezdett világítani de semmi. Hosszú lenyomás után viszont nem kapcsolt ki hanem pont, hogy bekapcsolt. Aksi 100 % és minden zölden világít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!