Ez mi lehet a laptop alján(kép)?
Szerintem tudjátok, mijen laptop. Már sok kérdést feltettem vele kapcsolatban.
(hp 6720t)
Ötlet: nincs benne se SATA csatlakozó, se HDD. Ebben a gépben gyárilag egy 1 GB-os SSD volt:
Ami vagy meghalt teljesen, vagy a rajta levő oprendszer halt meg. Nem írja a specifikáció, hogy lehetne bele SATA lemezt rakni. De ne legyen igazam. Ha az 1 GB-os SSD működik is, nem tudom, mire mész vele.
Azért ne menj a Dunának, oké?
Pendrive-ról lehet működtetni?
Ha állandóan be van dugva, és az oprendszer is rajta va?
Igen, de lassabb lesz és ha nem jó minőségű a pendrive, akkor egy idő után furcsaságokat fogsz tapasztalni. Kiírsz egy fájlt és másnapra eltűnik, mintha ki sem írtad volna. Szóval legyen 2 db pendriveod, és a fájljaidat a másodikra írd, ne az oprendszeresre, ha szeretnéd viszonylag biztosan viszontlátni őket.
Eleve a live oprendszer, amit pendriveról futtatsz, alapból nem menti a változtatásokat. Be lehet kapcsolni a perzisztenciát, amikor ment, de fejből nem tudom, hogyan. Ez azért lenne jó neked, hogy ne kelljen minden gépindításkor elölről kezdeni a számodra szükséges programok telepítését.
Ha le van állítva a gép, akkor viszont kihúzhatod belőle az összes pendriveot tetszésed szerint.
Akkor ezt sosem lehet majd kihuzni a gépből?
Van egy Toshiba 16 gigás pendriveom, és egy 8 gigás, akkor a 8 gigásra megy az op, a többi marad nekem, idővel, meg Megpróbálom ssd-t/hdd-t szerezni bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!