Olyan laptopot vasaroltam aminek az a “hűtés” része a laptop alján van ha leteszem egy sima felületre akkor nem fog túlmelegedni?
Figyelt kérdés
Asus zenbook 14-em van ez nagyon fontos lenne mert bizonytalan vagyok hogyan tudnám hasznalni .2020. máj. 22. 09:12
1/5 Szervizmérnök úr válasza:
Az pontosan úgy van tervezve (minden laptop), hogy ha sík felületre teszed, akkor a "lábai" biztosítanak annyi távtartást, ami kell a szellőzéshez.
2/5 anonim válasza:
Nem véletlenül csinálták meg úgy, ahogy. Nekik sem cél hogy 3 nap után visszavigyék a terméket a boltba.
Természetesen, mint minden más laptopot, ágyban, öledben stb ne használd.
3/5 anonim válasza:
én azt csináltam, hogy a hátsó lábai alá tettem 1-1 ásványvizes palack kupakjá. Az nem túl nagy, de mégis duplájára emeli a távolságot a gép alja és az asztal között.
ezzel az volt a baj, hogy sokszor arréb toltam a kupakokat véletlenül, úgyhogy telecsorgattam forró ragasztóval és az már megfogta :D
de amúgy lehet kapni ilyen lábacskákat boltban is.
de kupak viztos hogy van otthon.
4/5 anonim válasza:
Ragaszthatsz a 4 alsó sarkára egy-egy pl OBI-ban kapható öntapadós filc-korongot lábnak..
5/5 anonim válasza:
én vennék egy laptop hűtőt. Az állítható is. Gond megoldva sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!