ASUS ROG notebook ventilátor probléma?
Egy olyan problémám lenne, hogy a nemrég vásárolt Asus Rog laptopom elég furcsán viselkedik, ez alatt azt értem, hogy a ventillátorom nem mindig hajlandó bekapcsolni ha játszok éppen a laptopon, de ha bekapcsol akkor meg nem kapcsol ki, szóval észrevettem hogyha elinditok egy játékot a laptopon akkor NÉHA beindul egy hangosabb venti is, hangsúlyozom NÉHA, ez a ventillátor elég jó lehüti a laptopot és nem is melegszik túl játék közben, csak annyi a baj vele hogy ha kikapcsolom a játékot vagy ha a laptop álló helyzetbe van és nem csinál semmit akkor viszont a venti nem áll le és teljesen széthüti az egész laptopot konkrétan annyira hogy nem lehet szinte hozzá nyulni sem olyan rohadt hideg. De sokszor van mikor ez a venti nem indul be egyáltalán játék közben és a laptop úgy túlmelegszik hogy 10 perc mulva konkrétan égeti a kezem. Találkozott e már valaki hasonló szituációval? mert fogalmam sincs mi lehet a baja....
Apropó ha újra índitom a laptopot a venti kikapcsol.
(remélem érthetően megfogalmaztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!