Vennétek most használtan új RTX kártyákat? több lenn
Figyelt kérdés
Ugye nagy teljesítményű használt videokártyáknál mindig fennáll a gyanú, hogy bitcoin bányászatra használták, és már az utolsókat rugdossa, ezért is kell vigyázni vásárláskor. NADE! Ezek az új rtx kártyák most jöttek ki nemrég, még ha használták is bányászatra őket, nem huzamosabb ideig, így nem is lehet akkora kár bennük. Tehát ilyen logikával megéri használtan is venni, ugye??2020. dec. 5. 00:13
1/9 anonim 

válasza:

Az egész "bányász kártya akármikor tönkremehet" teljesen értelmetlen, a ventilátort sokkal jobban megterheli mint az átlagfelhasználás, az összes többi komponens viszont sokkal jobban örül a folyamatos terhelésnek mint az ingadozónak, az elektronikát a hő, és főleg az ingadozó hő teszi tönkre. Egy 3 éves bányászkártya, amit folyamatosan bányászatra használtak sokkal megbízhatóbb vétel mint egy 3 éves játékos kártya. A ventilátor valószínű zörög addigra, ez legrosszabb esetben 10-12 ezres kiadás.
2/9 anonim 

válasza:

hol tudsz te használtan venni 3060/3070/3080/3090 kártyát?
mert szerintem sehol.
nyerészkedők megveszik "olcsón", és 30-40ezer ft haszonnal eladják.
kb erről van most szó.
3/9 A kérdező kommentje:
pedig én tudok, nem is egyet
2020. dec. 5. 01:43
4/9 anonim 

válasza:

Én nem vennék. Nem azért mert nem jó, hanem mert rohadt drága most. 3 hónapja vettem egy előző generációsat (RTX2070S), most ugyan az a kártya, ugyanott (hardverapró), ugyan annyi garanciával, 40 ezerrel drágább. És ez mindegyik kártyára igaz. Szóval jelenleg nem igazán éri meg, csak ha nagyon muszáj.
5/9 A kérdező kommentje:
lehet igaz, de azért nem fogok éveket várni míg normális árba lesznek
2020. dec. 5. 02:37
6/9 anonim 

válasza:

Az nem használt, hanem egy nyerészkedő megvette normál áron a boltból, lecsapott rá, és most 20-30% haszonnal adja tovább.
7/9 A kérdező kommentje:
az sem igaz, mert kb ugyanannyi árért van mint boltban
2020. dec. 5. 13:26
8/9 anonim 

válasza:

A boltok is nyerészkednek már, azért :( elkeserítő
9/9 anonim 

válasza:

alzán ha megjelenik egy kártya csak néhány percig elérhető.
3060ok 160 körül mennek, ennyiért még vennék is egyet, de hardveraprora 200ért rakják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!