Aliexpress-ről érdemes processzort venni, és használtak vagy újak? A processzor i5-4690
Érdemes akkor, ha olcsóbb, illetve megbízható eladótól van. Processzor nagyon megbízható termék használtan is. Egyik legritkábban elromló alkatrész. Tehát használtat bátran... sőt az jobb is, mert tesztelve van 🙂
ebay, wish ugyanez... nem az árral van gond valszeg, hanem a megbízhatósággal. A franc tudja ki az mi az a világ túlfelén... Legyen azért 100+ értékelése neki.
intel 8. gen és előtti prociknál lehet melegedési gond. Ez gyári hiba... a chip és a kupak közötti hőpaszta elveszti hőátadási képességét, megkeményedik, stb... Ilyen régi procinál ez elég esélyes már. Ilyenkor a delid eljárás a megoldás, újra kell pasztázni, visszaragasztani. kényes művelet, házi megoldás nem javasolt. hardveraprón vannak gyakorlott megbízható hirdetők, ha ilyen procit fognál ki.
Aliexpressről érdemes venni, én is onnan vettem eddig.
Játék kávéházakból vannak a procik, általában tesztelve küldik...
én mondjuk drágábbat vettem, nem sima 4 magos intelt, akkor nem vacakolnék vele, ha nem tudnék rajta sokat spórolni
Én még pár éve egy Intel Core i7-3770 Quad-Core 3.4GHz-et vettem egy combos retro játék géphez Aliexpess-en.
Kb. az akkori hazai használt piaci ár felébe került.
Teljesen jó a mai napig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!