Ez a gép jó választás 240.000 forintért?
Figyelt kérdés
Ryzen 5 3600X
Gigabyte B450M DS3H
2x8gb 3200mhz ram + 4gb 2933mhz
Cooler Master Gold V2 750W 80 PLUS Gold
FRACTAL DESIGN Focus 2 White TG Clear Tint
PowerColor Fighter AMD Radeon RX 6750 XT
Deepcool AG620 cpu cooler
Silicon Power A80 2TB M.2
A gép használt.
Full HD 100Hz monitor mellé akarom! De ilyen Indiana Jones, Wukong, Stalker 2 féle játékoknál nem számítok közel ennyi fps-re sem és ezeket a játékokat szerintem lowon vagy mediumon kell játszanom. De játszok régebbi, multis játékokkal is azokat max beállítások mellett is tolnám
Warzone, Hogwarts Legacy, Star Wars Outlaws, CS2, ilyenek
tegnap 20:32
1/1 anonim 

válasza:

Nem rossz, úgy 2020-ig bezárólag szerintem meglesz a FHD 60 fps high beállításokkal. A kompetitív játékoknál azt szokták mondani, hogy akkor is hagyd lowon ha maxon is stabil a 100+ fps, bár az okát nem tudom, mert ha még 400 Hz-es monitorod lenne hogy lásd is a plusz képkockákat még meg is érteném, hisz többet látsz ami fontos lehet, de egy 60 Hz-es monitoron nem fogsz többet látni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!