Használtan milyen pc alkatrészeket lehet venni? Feltudnátok sorolni? Én annyit tudok hogy HDD-t meg SSD-t nem lehet vagy nem ajánlott
barmit
biztonsagi mentest mindenki csinal... ez azt jelenti hogy legalabb 2 teljesen fizikailag elkulonul tarolon is megtalalhato ugyan az
manapsag amikor annyifele tarolo van ez gyerekjatek es nem is draga
mindegy ha mind hasznalt is hiszen valamin most is tarolod
illetve neten a fellegekben... is ott van minden
szemelyes adat is lehet
szoval
szoval barmit vehetsz ami jo aron van valamenyi garival meghozza
pl ha felaron veheted miert ne erne meg?
Használt 100/100 HDD-vel sincs gond. Nem azt mondom, hogy ajánlott, de ha lehet spórolni így, akkor nem rossz ajánlat, aki rászorul.
Videokártya elég romlandó... az egy év gari sem ér többet egy használtnál. 2-3 évvel érdemes venni. Használt az kockázatos. De gyakran olyan olcsóak az újhoz képest, hogy megéri a kockázat. Szinte féláron vannak.
RAM oké, ha van memtest
Proci elnyűhetetlen. Főleg a fix órajeles intelek.
Alaplap... nem egyszerű. Elég sok hibalehetőség van itt is. VRM hűtés legyen egy közepesebb fajta legalább, és akkor elcipeli a gépet még jóideig. A többi komponens miatt talán kényszer is, hogy milyen lap kerül bele egy gépbe, és így nincs is annyira lehetőség válogatni. Én legutóbbi géphez új alaplapot vettem, mert nem volt használtan semmi.
Táp lassan öregedő cucc. Jó minőségűt kell venni, és kész. FSP, Seasonic, stb...
arrol meg is feletkeztem jo is hogy irtak, szoval ha azt kell megmondani mint legkevesbe erdemes hasznaltan az az alaplap foleg semilyen garival, es ha nem is kedvezo ara
sok csomagolt bontatlna bolti alaplappal is meglehet jarni, hiszen ezen van rengeteg alkatresz igy ezert tobb a hibalehetoseg, hol ezen hol azon sporol a gyarto
de ez sincs kizarva
korultekintoen kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!